snabb bil

3 tips på upplevelser att ge din älskade i present

En äkta kärleksgåva genomsyras av budskapet: ”jag älskar dig och vill dig allt det bästa”. Med andra ord bör den innehålla någonting som gör mottagaren varm inombords, och som gärna kan fortsätta att skänka glädje under lång tid framöver. Ett bra exempel på någonting som de allra flesta uppskattar att få i present, och där det roliga inte tar slut så fort paketet är öppnat, är upplevelser.

Upplevelser är speciella, härliga aktiviteter som innebär njutning både inför, under och efter själva genomförandet. Något vi längtar efter och ser fram emot, uppskattar under tiden det pågår, och sedan kan minnas med glädje. Vi törs nästan lova att din partner kommer att känna sig sedd, uppskattad och bekräftad av att få en så här fin gåva av dig.

Den stora utmaningen ligger i att välja rätt upplevelse att ge bort, så här gäller det att fundera på vilken ”typ” din partner är eller vad han/hon behöver just nu. Ska upplevelsen innebära återhämtning och avkoppling? Eller action, fart och fläkt? Kanske lärande och kreativitet? Vi har samlat 3 tips på olika typer av upplevelser, som samtliga passar perfekt att ge bort i kärleksgåva. 

1. Kör världens snabbaste bil

Den här upplevelsen är en ordentligt fartfylld aktivitet – kärlek i dess renaste form för den partner som älskar motorer och hästkrafter! Under 8, 15 eller 30 km får föraren glädjen att ratta ett trimmat exemplar av en Porsche 911 Turbo S, världens snabbaste bil. Först ingår en ordentlig säkerhetsgenomgång av en erfaren instruktör, och därefter en åktur mottagaren sent ska glömma. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på under 2,5 sekunder – en dröm för en äkta sportbilsfanatiker. 

Köp upplevelsen här: Happy-Day.se


2. Hot stone massage. 

Det här är en upplevelse för den som har mycket i kalendern, och vars hjärna går på högvarv. En Hot stone massage innebär en stund av total avkoppling, där både kropp och knopp får njuta. Under 50-60 minuter får huvudpersonen en välgörande massage med släta, varma lavastenar och lyxiga aromaoljor.

Stenarna placeras ut på kroppen där den kunniga massageterapeuten bedömer att de mest behövs, och så får värmen och massagen göra sitt för att lösa upp spänningar och stress.   

Köp upplevelsen här: Upplevelse.com


3. En kurs i silversmide

silversmide upplevelse

Här är en fin kärleksgåva till den som uppskattar konstnärlighet, pyssel och kreativitet. I en inspirerande och professionell miljö får deltagaren lära sig grunderna i det komplicerade hantverket silversmide. Under handledning av en äkta smyckesdesigner och silversmed är det fritt fram att såga, stansa och bearbeta fram ett personligt smycke. Med sig får deltagaren ett unikt minne, nya kunskaper och dessutom ett egenhändigt tillverkat silversmycke!

Köp upplevelsen här: LiveIt.se
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *