kvinna massage

Skapa ett personligt romantiskt kit med produkter för njutning

Det finns få saker som är så härligt som kärlek och romantik. En person, en blick eller en stämning, som plötsligt gör en helt knäsvag och varm inombords. Men att i en längre relation få fortsätta att vara sådär förälskad som när man var tonåring är få förunnat – i regel övergår ju den där första, tokromantiska fasen i någonting mer tryggt och stabilt ju längre tiden går. Och det är inte något dåligt, tvärtom! Det är ju först när vi märker att den andra fortsätter att finnas kvar, trots att vi visat alla våra svaga sidor och skavanker, som vi vet att det handlar om äkta kärlek.

Men även i den allra mest harmoniska och orubbliga kärleksrelation behövs då och då en dos romantik, för att hålla den där berömda gnistan vid liv. Relationen mår bra av att få sig en liten boost då och då, gärna i form av en dos romantik och ljuvlig njutning. En riktigt bra idé på en kärleksgåva att ge sin partner är därför ett handplockat härligt kit, som enbart fokuserar på just detta: att blåsa in lite extra välbehag och lust i relationen. Här har vi samlat några bra tips som kan ingå i den här typen av attraktionshöjande kärleksgåva.

Steg 1. En lyxig flaska vin

Nu innehåller kitet nästan allt som behövs för att skänka njutning och romantik till en väl vald kväll på tu man hand. Men för att göra den ett snäpp vassare behövs givetvis en god flaska vin. Det här röda vinet har en intensiv och mörk fruktig smak med inslag av bland annat kryddor, plommon och mörk choklad. Producenten är ett litet familjeägt vineri i Frankrike, med druvor från cirka 100 år gamla vinstockar. Perfekt för en kväll i kärlekens tecken. 

Beställ på Systembolaget.se

Steg 2. Romantiska doftljus

Inget ordnar en romantisk atmosfär så effektivt som levande ljus, framför allt om det är doftljus vi talar om! Att tända ett gäng fina doftljus skapar omedelbart en kärleksfull vibe, med ett vackert sken och en ljuvlig doft.

De här ljusen från Partykungen passar perfekt att lägga ned i din kärleksgåva med fokus på njutning, eftersom de dessutom är hjärtformade och gjorda i lyxigt glas. Sprid ut dem lite överallt i rummet och kombinera med lite vanliga höga stearinljus för maximal upplevelse.

Köp dem här: Partykungen.se

Steg 3. En bit läcker choklad

Det går knappt att prata om härliga ämnen som njutning och kärlek utan att också nämna ordet choklad. Detta härliga afrodisiakum förhöjer de flesta tillfällen: från en grå vardagskväll till en lyxig trerättersmiddag – allt blir bättre om det avrundas med en bit choklad. Pralinhusets chokladkakor är inte bara smältande goda med sin höga kakaohalt, de är också vackra för ögat med sitt täcke av torkade jordgubbar och hallon. Bara att sätta tänderna i och känna vällusten sprida sig i kroppen!

Köp den här: Pralinhuset.se

Steg 4. En mysig massageolja

Det säger sig självt: en flaska väldoftande massageolja blir en tydlig inbjudan till en stunds härlig massage, som gör gott för alla sinnen. Spända muskler får slappna av för en stund, och den fysiska beröringen bidrar till en mysig oxytocinkick (oxytocin är ett viktigt må bra-hormon som utsöndras när vi känner oss lugna och trygga). Ett givet inslag i den här välgörande kärleksgåvan! 

Köp den här: Rituals.com

Steg 5. En erotisk ljudbok

Lägg även till en ljudbok som får det att pirra: gärna något med flera avsnitt, för att få lite gemensam inspiration till en mysig stund på tu man hand. Det här kan bli ett nytt och spännande inslag i en längre relation, där samlivet kanske har gått lite i stå. Lyssna tillsammans eller var och en för sig, och diskutera sedan vilka inslag ni gillade extra mycket. 

Ladda ned den eller köp den här: Bokus.com

Steg 6. Den lilla leksaken

Pricken över i:t är att addera en liten leksak till henne, honom eller kanske er båda – som gör njutningen på natten lite extra laddad och kanske en chans att pröva på något nytt. Kanske ska ni låta var och en av er köpa någon vuxenleksak åt den andra och överraska med?

Köp tex på: Sinful.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *