par romantik

3 kärleksfulla gåvor till din pojkvän eller make

Det är ett faktum: män är generellt sett svårare än kvinnor att köpa present till. Många är de killar, snubbar och gubbar där ute som antingen hävdar att de har allt de behöver, och inte är intresserade av fler prylar till samlingen. Eller så har de så specifika och nischade intressen att det är svårt som icke-insatt att pricka rätt när det kommer till presenter. Istället hamnar du som flickvän eller fru kanske lätt i slips- och whiskeyträsket? Det är ingen skam i det, men det finns ju så många roligare och mer romantiska gåvor där ute – om du bara vågar dig utanför den där vanliga slentrianpresenten. Här hjälper vi dig på traven med 3 förslag på kärleksfulla gåvor till din bättre hälft. 

1. En unik fotopresent för framtida grillkvällar

Det här är en personlig och romantisk present som garanterat går hem hos många manliga partners ute i stugorna. Många är de män som älskar att grilla och gärna står ute i timmar med ett vakande öga över köttbitarna, och grilltången i högsta hugg. Den här gåvan utgör grunden till allt man behöver för att styra upp en härlig grillkväll, med ett innehåll som både inspirerar och signalerar äkta kärlek. I den snyggt designade presentasken hittar mottagaren först och främst ett personligt förkläde, som du som avsändare får designa med ett romantiskt foto på dig eller er tillsammans.

Välj gärna ett betydelsefullt foto som väcker fina minnen, och komplettera med en personlig liten text som bara ni två förstår. Utöver förklädet innehåller asken olika smakrika ingredienser som förgyller grillningen, såsom torkade örter, kryddmixer och rökspån av olivträ. Har du en grillmästare till partner, kan du med denna present räkna med att han kommer att känna sig både älskad och förstådd! 

Köp den: SmartPhoto.com

2. En snygg klocka

En verkligt kärleksfull present till din partner är något som är tänkt att användas länge, och som blir en ständig påminnelse om dig och er gemensamma relation. Att investera i något lite finare signalerar både att du tycker att din pojkvän är värd det allra bästa, och att du utgår från att er kärlek kommer att hålla under lång tid framöver. Den här klockan är ett perfekt exempel på den här typen av symbolisk, romantisk gåva: ett stilrent och användbart smycke som vittnar om hur mycket du värdesätter tiden ni har tillsammans.

Klockmodellen heter Iconic Motion, och är Daniel Wellingtons första vattentåliga klocka. Designen är gjord för en aktiv livsstil, och passar bra för den som behöver funktionella accessoarer som tål lite mer. Klockan går i elegant svart med kontrasterande detaljer av roséguld eller silver – välj det utförande du tror att din partner gillar bäst. En tidlös modell som garanterat kommer att bäras med stolthet!  

Köp den: DanielWellington.com

3. En härlig badrock med personlig brodyr

Hur tillbringar din partner en perfekt dag, där han känner sig avkopplad och bekväm på riktigt? Kanske är han en sann soffpotatis som älskar långa helger där han inte lämnar hemmet en enda gång, eller så är han en friskus som löptränar tidigt på morgonen och därefter tar en återhämtande proteinshake i bara kallingarna? Oavsett hur just din partners profil ser ut så är det ingen ovanlighet att män uppskattar att glida runt där hemma i bekväma kläder, som en välanvänd pyjamas eller slitna mjukisbyxor.

Det här är en present som går hem hos såväl slöfocken som träningsfreaket: en skön morgonrock att vira in sig i, och njuta av en ledig dag i ditt sällskap. Den mörkblå morgonrocken är gjord av mjuk bomullsfrotté och sammetslen velour, och har en snygg stilren design som passar de flesta. Inte minst eftersom morgonrocken beställs med din partners namn elegant broderat på bröstet. Det här är en romantisk present som bjuder in till många avkopplande stunder, med stilpoängen i behåll!

Köp den: Rofa.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *