personligt smycke

Ett personligt smycke med ditt budskap

En kärleksgåva när den är som bäst är något som är omsorgsfullt och noga utvalt, och som gärna får kännas unikt för just er relation. Ett vackert smycke är ett bra exempel på en sådan klassisk romantisk present, som de flesta partners brukar uppskatta. Är smycket dessutom personligt, och utformat för att passa just honom eller henne, så flyger Amors pilar extra mycket genom luften. Att investera i ett fint och personligt smycke blir en symbolisk gåva, eftersom den signalerar att du vill satsa på er relation och alltid finnas där för din älskade. 

Hos Safira kan du skapa vackra och unika smycken med gravyr – ett effektivt sätt att skänka personlighet till din kärleksgåva. Det går att välja mellan olika armband, halsband, ringar och klockor, i såväl silver som guld. Det finns med andra ord alla möjligheter att skapa en variant som faller just din partner på läppen. Själva gravyren går att få i tre olika typsnitt, med möjlighet till en mängd olika symboler. Det finns också smycken med fina berlocker, för en extra personlig liten touch. 

Den stora utmaningen ligger i att hitta de där perfekta, betydelsefulla orden att gravera in i smycket du ska ge bort. Ett graverat budskap är ofta ganska kort: högst 20 tecken brukar rekommenderas, för att resultatet ska bli så snyggt och tydligt som möjligt. Du behöver med andra ord ta dig en funderare på vad det är du vill förmedla till din partner. Är det era förnamn med ett hjärta emellan dem? Ett kort citat som betyder något speciellt för just er kärlek – kanske några fina ord hämtade ur en romantisk låttext? Eller vill du gravera in ett speciellt datum, till exempel för dagen ni träffades eller det datum ni brukar räkna som dagen då ni blev ett par? Ytterligare ett fint och roligt alternativ är att låta gravera in någonting internt som bara ni två förstår, till exempel era hemliga smeknamn på varandra eller adressen till platsen där ni kysstes för första gången. Bara din fantasi (och mängden tecken då förstås) sätter gränserna! 

Ett personligt smycke är helt enkelt en fin och unik kärleksgåva, som garanterat kommer att få din partners hjärta att slå lite extra fort. Hädanefter kommer han eller hon att kunna bära din förevigade kärleksförklaring dag efter dag, och påminnas om hur fint det är att just ni två har hittat varandra. Det emotionella värdet på den här gåvan blir helt enkelt väldigt högt, och är inte det just vad man vill åstadkomma med en äkta kärlekspresent? Satsa på den här klassikern till gåva, som aldrig blir omodern utan tvärtom ökar i värde för varje år som går. 

Köp den här: Safira.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *