vertellis spel

Tre roliga spel och lekar som hyllar er kärlek

Den bästa sortens kärleksgåva innehåller något som inte bara gör din partner glad och varm, utan som också i förlängningen gynnar er gemensamma relation. Det här kan innebära olika saker: en kurs eller aktivitet som är till glädje för er båda, en resa som skapar fina minnen för er som par, eller varför inte ett spel som är utformat för att boosta er kärleksrelation? Detta sistnämnda tips är en gåva som med små medel kan åstadkomma stora resultat. För vare sig du och din älskade befinner er i början av er gemensamma resa eller varit tillsammans länge, så kan kärleken alltid utvecklas och fördjupas.

Ett spel eller en frågekortlek kan bidra med nya insikter, perspektiv och initiativ som är av värde för er båda och hjälper er att ta extra väl hand om er relation. Kom ihåg: all kärlek behöver näring och omsorg för att överleva och växa sig stark, och alla sätt som hjälper er att göra just det är av godo! Här har vi samlat 3 tips på roliga och viktiga spel eller lekar, med kärlek och parrelationer som centralt tema. 

Vertellis relationsspel

Äkta empati är att kunna ta sin partners perspektiv och på så vis få en ökad förståelse för hans eller hennes upplevelser. Det här spelet handlar om just detta: att gå över på varandras planhalva för en stund, och fokusera helt och fullt på vad den andre tänker, känner och drömmer om. Vertellis är ett frågekortspel som skapats av psykologer och relationsterapeuter, i syfte att utveckla och optimera en romantisk relation. Frågorna är utformade på ett sätt som gör att ni som spelare på ett lekfullt sätt får lära känna varandra bättre, glädjas åt gemensamma minnen, och sätta ord på vad ni drömmer om inför framtiden. Ett roligt och spännande sätt att få syn på nya sidor hos din älskade!

Köp det här: Spelexperten.com

52 veckor av romantik

Stora romantiska gester i all ära, men det är i vardagen som grunden till en stabil och kärleksfull relation byggs. Alla de där små ögonblicken och samtalen vi utbyter under en helt vanlig vecka, är otroligt betydelsefulla för hur vi känner inför vår partner. För att skapa äkta romantik och spänning även i vardagen finns detta fina kärlesspel: 52 Weeks of Romance. Spelet går ut på att ni båda får olika romantiska uppdrag att utföra, under loppet av ett helt år. I två fina satinpåsar ligger små uppgifter till er båda: kuponger, idéer och överraskningar som kommer att sätta en rosaskimrande guldkant på er gemensamma tillvaro. Våga vägra vardagstristess!

Köp det här: Coolstuff.se

Kärlekspiller

Det här är inte riktigt ett spel i ordets rätta bemärkelse, men ett lekfullt sätt att hylla er kärlek till varandra på. Förpackade i en fin glasburk kommer cirka 90 öppningsbara kapslar som ser ut som klassiska medicinska piller – så kallade ”kärlekspiller” att ordinera dig och din partner. I pillren är det tänkt att ni båda ska kunna lägga små hemliga, romantiska lappar – små budskap, citat och fina ord som gör er varma inombords. Placera ut kapslarna på väl valda ställen och njut av hur överraskad din partner blir varje gång han eller hon hittar ett litet piller. Du vet vad man brukar säga: en daglig dos romantik håller doktorn borta! 

Köp det här: Coolstuff.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *