par som dansar i skogen

3 tips på upplevelser att ge i present till er som par

Att kärleken är underbar och en gåva i sig, det vet vi. Men när vi väl har hittat vår drömpartner är det lätt hänt att vi faller in i rutiner och slentrian, när den där första intensiva förälskelsefasen har lagt sig. Det här är viktigt att försöka förebygga: kärleken behöver underhållas och ges näring för att fortsätta växa och leva! Ett viktigt och effektivt sätt att fylla på vår relation med nytt bränsle är att se till att uppleva saker tillsammans. När vi tillbringar ostörd tid ihop, har fullt fokus på varandra, och är närvarande i stunden kan vi känna kärlekskänslor som påminner om hur det var i början.

Man har dessutom sett att när vi båda får vara nybörjare på något, och lära oss något nytt tillsammans, så är det positivt för relationen. Det skapar en förstärkt vi-känsla och ger dessutom attraktionen en boost, när vi får se vår partner briljera i någon ny och utmanande aktivitet. Är du inte övertygad än om att en gemensam upplevelse är en fin, viktig och kärleksfull gåva att ge till er som par? Läs då våra tips och låt dig inspireras – de här upplevelserna för två är helt enkelt för bra för att missa. 

1. En härlig ost- och vinprovning

Det här är en perfekt kärleksgåva för er som älskar att njuta av livets goda. Under cirka 2 timmar får ni lära er allt om ostarnas och vinets magiska värld, och hur dessa två underbara ting bäst kombineras. En kunnig föreläsare bjuder in till en inspirerande och spännande resa i detta gastronomiska universum, och givetvis får ni smaka olika ost- och vinkombinationer som får smaklökarna att jubla. I och med denna upplevelse lär ni er tillsammans grunderna för hur ni själva kan skapa ljuvliga ost- och vinkvällar framöver – kan man tänka sig något mer romantiskt? 

Köp upplevelsen här: LiveIt.se

2. En spännande kurs i glasblåsning

Att prova på att blåsa glas är en unik upplevelse, som är fin att få vara med om tillsammans. Under handledning av en professionell och erfaren glasblåsare får ni lära er grundläggande teknik om detta traditionella hantverk, och erbjuds hjälp och stöttning under tiden ni skapar ert glas. Välj mellan att göra till exempel en egen skål, en vas eller ett smycke – varför inte skapa en egen liten minikollektion som symboliserar er kärlek för varandra? Det här blir garanterat ett fint minne för er båda, med ett par vackra glasföremål kvar som påminnelse om den där gången ni var glasblåsare för en dag. 

Köp upplevelsen här: Happy-Day.se 

3. En danslektion med glöd

Det här är en aktivitet med rytm, puls och glöd, som garanterat blåser in nytt liv i er relation! Lär er att dansa en ny dans tillsammans, till eldiga latinamerikanska rytmer som får höfterna att svänga. Välj mellan salsa, tango och bachata – samtliga är dansformer där samspelet med partnern är centralt.

Ni behöver inte ha några förkunskaper alls, utan kan komma som totala nybörjare. En kunnig instruktör hjälper er att steg för steg komma in i den pulserande dansen, och hitta den rätta känslan tillsammans. Vem vet, kanske lägger ni nu grunden för ett nytt gemensamt intresse? Dans är passion, och den ultimata kärleksgåvan till det par som vill hålla attraktionen vid liv länge!

Köp upplevelsen här: Upplevelse.com 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *