upplevelse presentkort

Upplevelsepresent som passar när ni är två

Den bästa glädjen är den glädje som delas! En upplevelsepresent är en utmärkt gåva vid de allra flesta tillfällena. När du ger bort något till den du hyser starka känslor för så är det såklart extra fint om det är en upplevelse som på ett eller annat sätt går att dela er emellan.

Upplevelsepresenter är en presentkategori som vuxit stort de senaste åren. Det började med renodlade luftballongturer och liknande. Men nu har upplevelsepresenterna fått allt fler kategorier och en extra populär sådan är upplevelser som riktar sig till två personer som dessa från upplevelseföretaget Happy-Day.se.

Glöm inte att det är mycket som går att dela. Det kan vara allt från sådant som kanske många tänker på som är klassisk för par, det vill säga SPA-besök, bio för två eller parmassage etc. Men det kan också vara annat, som till exempel att dela upplevelsen av en öl- eller vinprovning eller varför inte en session på en skyttebana?

Utbudet av upplevelsepresenter varierar över säsong. Den ena upplevelsen passar bättre mitt i den kalla vintern och den andra på den varma halvan av året (det mesta som utespelar sig utomhus). Vissa upplevelser lämpar sig för de som känt varandra länge, medan andra är mer utav ”dejtiga” upplevelser.

Ett presentkort på en upplevelse är en väldigt bekväm och flexibel form på en upplevelse. Du som ger bort presenten står för urvalet av present, medan den som tar emot den kan njuta av upplevelsen vid ett tillfälle som passar den!

Ett bra sätt att tänka på när du väljer bland olika upplevelser är att utgå från en känsla. Söker ni fart, fläkt och adrenalin så passar vissa upplevelser. Söker ni mys, avkoppling och en lugn stund så passar andra. Men det går också att utgå från plånboken. En upplevelse måste inte vara något jättelyxigt och dyrt. Det kan också vara något väldigt enkelt!

Ett tips vid val av presentkort är att utgå från vad den du ska ge upplevelsen till uppskattar mest, men ta också med i beräkningarna att du själv åtminstone ska vara lite nyfiken eller sugen på att göra det som upplevelsen innefattar. Det blir roligare för er båda då!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *